Sider

torsdag den 21. juni 2012

Hjælp - jeg har en teenager i huset!!

Ej, ej, ej!! Det er sket et eller andet med min skønne lille dreng, lige med et er han blevet et stort skrummel der har større fødder end jeg, der har en kæreste og som vil holde disko-fest! Hvad sker der lige for det?! Jeg kan simpelthen ikke følge med, altså!


Det er helt vildt hvad der er sket her de sidste måneder, faktisk efter jeg er kommet hjem fra sygehuset. Alt har været så turbulent, for os alle sammen, men efter jeg er kommet hjem er det lykkedes Sebastian at slappe af og vende tilbage til sin naturlig hverdag, med skole, venner og nu alt hvad det fører med sig. Der i blandt en barndomskæreste.. Vildt! Jeg er så slet ikke i stand til at vende tilbage til en hverdag endnu, og jeg må sige at hans krumspring hvor han lige med et er gået fra at være min lille skønne basse til nu at være en halvvoksen unge, det gør det ikke ligefrem nemmere for mig at finde fodfæste nogen steder. Hver aften krammer jeg Sakarias lidt ekstra og beder til at jeg får lov at beholde ham lidt endnu som "Mors lille dreng" samtidig med at jeg ved sengetid skal fortælle Sebastian om pubertetens mange problemstillinger.

Wow.. Den der pubertet kommer godt nok tidligt nu om dage, drengen er kun lige knap 10 år!!

Igår da jeg tjekkede mail lå der noget som jeg i første omgang troede var et nyhedsbrev, men så var det et eller andet der slog mig "Kattegatcenrets havbog" og jeg besluttede mig for at jeg vist hellere måtte give den mail lidt mere opmærksomhed inden den evt. havnede i skraldespanden. Og sørne om Sebastian ikke har vundet en børnefødselsdag i kattegatcentret for 15 børn, en konkurrence som han deltog i tilbage i februar måned efter en tur ude i centret. Vildt sejt gået!!

Men hvad siger drengen?! "Jamen, jeg vil faktisk hellere holde en fest-fest, ikke en børnefødselsdag". Det er lidt min egen skyld, for jeg havde faktisk allerede lovet ham at han kunne få lov at invitere klassen til fest, med musik, dans og periodevis uden forældre i samme rum, så jeg forstår måske godt hvorfor hajer ikke er så tillokkende som en rigtig fest, set i lyset af at hele klassen lige har været på overnatning der ude for en måned siden.

Så er det jeg sidder og tænker tilbage til dengang jeg selv var skolebarn, dengang det var mig der hellere ville holde en rigtig fest end en børnefødselsdag. Det var altså i 6. klasse at vi begyndte på sådan noget, ikke allerede i 3. klasse. Jeg syntes ligesom han er 3 år forud for sin udvikling.. Jeg er slet ikke klar til at have en teenager endnu.. ARGH!!


Og så lige en smash-side om den såkaldte "teenager"
- Åhh hvor jeg dog elsker at være lidt igang igen!

0 kommentarer: