Sider

mandag den 2. april 2012

Bare træt og smadret!!

Det bliver kort i dag, sådan rigtigt, ikke noget med at sige at det bliver kort og så skrive en helt roman alligevel - I dag bliver det kort (om end at det så er Nadja-kort, som er en skala for sig selv)

Dagen i dag startede meget, meget tidligt, med de sædvanlige toilet besøg, hate it!! Dog lige knap halvdelen af antallet fra igår, så det er en klar forbedring faktisk. Men ikke destomindre har det ikke været spor rart. Efter stuegang, hvor lægen bare lige hurtigt kom ind og sagde at de minimum beholder mig to dage mere og at det ikke er holdbart at sende mig hjem som det ser ud nu, så gik jeg svimmel ud for at vaske lugten af kemo af mig (det stinker simpelthen, sådan sødt og kvalmende - selv om mine gæster siger de ikke kan lugte det!) Jeg havde aftalt et noget omstændige besøg, og jeg nåede at fortryde det mange gange inden de kom, men som en del af min nye målsætning (at være mere åben omkring den virkelighed vi lever i lige nu) så skulle det gennemføres. Heldigvis kom min mor samtidig, så kun kunne hjælpe mig igennem første del af besøget - og derefter agere personlig træner igennem et frokostmåltid og et par "baner" op og ned af gangen. Og bedst som jeg troede at jeg lige skulle have lidt ro inden René og ungerne kom, så lykkedes det mig at få stoppet min dropslange med så meget blod at hele svineriet måtte skiftes ud, blot fordi jeg ville skåne ungerne for at se på blege mig blive endnu mere bleg i sygehustøj!

Og så er eftermiddagen gået med besøg et par timer indtil jeg var ved at dejse om af træthed, endnu en omgang slangeskift da slangerne præsterede at stoppe igen og ellers bare mig liggende med åben mund og trække torsk i land. Sådan føles det i hver fald, jeg var/er helt ubeskrivelig kvæstet.

- og igen i dag er jeg blevet begavet, altså jeg har fået en fin gavekurv med lakrids, nødder, lidt påsketing og en bog der ser helt vildt god ud. Og med det et lille kort som bare gjorde mig SÅ stolt, ja kortet i sig selv havde faktisk været nok til at "uppe" min dag. Det er skønt med en lille reminder om at jeg har gode venner og bonus-familie der hjemme til at heppe på mig!

- Den fine påskekurv. Med skønne gaver - og bedst af alt kortet!

- Antons navneskilt, så han blev lidt mindre skræmmende. Og begge unger fik nogle gode snakke med ham i dag. Skøre, skønne drenge! ;)

0 kommentarer: