Sider

fredag den 6. april 2012

Ledsaget udgang!

Hu-hej hvor det går!! Det er slet ikke til at få armenene ned af ren jubel over hvordan dagen i dag er gået. Uhh jeg godter mig, rent mentalt og også fysisk er jeg nu passeret dag nr. 9, og tog igår aftes medicinen for 10. dag i streg - Og der er bedring i sigte!

1: Jeg har spist i dag, af lyst, flere gange! Jeg har spist moderat med morgenmad, men af lyst! Jeg har spist en gigantisk frokost, af lyst og det gav kun en smule efterveer i form af mavepine, ingen kvalme! Jeg har spist en muffin og et stykke chokolade og fanme om jeg ikke også lige har spist en ganske almindelig portion aftensmad. Jamen det er bare helt vildt!

2: Jeg har drukket som en dranker! Jeg er blevet presset til det, det vil jeg gerne indrømme. Men ikke destomindre har jeg drukket tæt på 3 liter i dag, heeelt af mig selv. Og skal derfor ikke have drop i dag, woop woop! Det har godt nok givet nogle sammentrækninger, lidt kvalme og en hel del skvulpen rundt. Men jeg begynder at se hvorfor det er så vigtigt at spise og drikke korrekt.

For første gang i mine 10 dage her inde er jeg vågnet med et nogen lunde normalt blodtryk, i stedet for det lave som flere gange har været ved at få mig til at dratte rundt så snart jeg stod ud af sengen. Og det søde personale siger at det ene og alene skyldes at jeg har fået mere væske igår, at jeg har fået noget salt til at stabilisere salte i blodet og at jeg har spist acceptabelt igår. Det er da lidt vildt at kroppen kan reagere så voldsomt på sådan nogle få ting. Jeg er ret sikker på at medicinen har hæmmet mig i at spise og drikke, og at det at jeg ikke har spist og drukket har forstærket hele situationen med medicinen. En virkelig ond spiral som jeg aldrig var kommet ud af alene.

Kan I høre at jeg tror på det nu? Jeg tror faktisk igen på at det her skal lykkedes!!

I dag har jeg været på ledsaget udgang. Jeg skal jo ud og motionere, men når det er påske og jeg ikke kan få adgang til fitness på man tænke lidt kreativt. I dag har det regnet, været blæsende og koldt så jeg havde ikke ligefrem mod på at få ud i min tynde regnjakke og fange mig en forkølelse oven i det her, så kommer jeg da aldrig hjem igen! Så min mor tog mig med på shopping.

Shopping i påsken vil nogen nok tænke, et gjorde vi ganske vist også, og hvor går man hen når alt er påskelukket. Til det eneste sted hvor de er ret ligeglade med vores påsketraditioner, Bazar Vest, Burger King og Netto!

Bazaren var overbefolket, med etniske danskere som os der bare skulle ud og shoppe i påsken og have nogle oplevelser - Og var derfor slet ikke det stille og hyggelige sted som jeg elsker at komme, så jeg fik fnidder med det samme og min mor fangede hurtigt at det vist ikke lige var det jeg kunne holde til endnu. Så med "3 røde Beber for 10 kr" var vi hurtige ude der fra igen og kørte på Burger King. Det var nok lidt af et sats at fylde min mave med den slags mad, men det ene kunne være lige så godt som det andet i dag. Og faktisk var det super rart at sidde med noget så snasket og fyldt med salt. Og det motiverede mig i hvert fald til at drikke en hel del mere, selv om det nok ikke lige var så meget mortion det gav, ud over de mange ture ud og tisse! Og sluttede så af i Netto hvor min mor skulle handle ind til hendes påskefrokost imorgen. Og det gav til gengæld en masse mortion!

Da vi stod i nette begyndte jeg at få rasende ondt i mine ankler, skinneben, knæ og hofter - Og det plager mig stadig i skrivende stund. Det gjorde så ondt at jeg bare gerne ville tilbage til min varme seng, og noget Ipren (som er det vildeste smertestillende jeg må få lige i tiden). Så det gik tilbage på afdelingen. Hvor jeg blev rost til skyerne for at have drukket knap en liter mens jeg var afsted, det samme som jeg drak på en hel dag den første uge jeg lå her inde. Det er sgu sejt gået!

Nu ligger jeg så i sengen og er temmelig træt af situationen, jeg har så ondt at jeg har lyst til at amputere min underkrop og donere den væk til gadekunst! Og selv om de er søde og forstående, både sygeplejerskerne og den læge som kom og kiggede på mig lige inden aftensmaden, så er de også utrolig tro mod den plan min egen læge har lagt for påsken. Så "bid tænderne sammen og kæmp dig igennem Nadja". Det kommer min egen læge altså til at hjælpe mig med det her, for det holder jeg ikke ud. Jeg nævnte det for ham da han var her i onsdags, at denne medicin gør knoglesmerterne endnu værre, og jeg kan mærke at jeg bliver en bitter, ondskabsfuld furie når jeg har så ondt, så selv om jeg smiler til folk, så er det med hele tandsættet spændt hårdt sammen og når jeg taler er det ud gennem fortænderne - Så gør dog noget for fanden, det gør skide ondt!! Og det er bare ikke spor holdbart at lukke mig ud til børn, specielt ikke mine egne børn, når jeg er har så ondt. Jeg har meget lidt tålmodighed overfor noget som helt når jeg har ondt!

Derfor vil jeg også slutte bloggen inden at alt det gode druker i knogle og ledsmerter - Men kryds lige fingre for at det går lige så godt imorgen, hvor jeg må komme ud i hele 5 timer. Hvis blot når drikker mine 3 liter selv!

0 kommentarer: