Sider

fredag den 16. december 2011

16. december - Så la' da vææææær!!

Ja, jeg er det der sure, gnavne hun-monster der render rundt og råber mig hæs i dag. Alting er bare trælt, alting er bare øv og jeg syntes at NU kan det fanme være nok! Det er selvfølgelig knoglesmerterne der er min værste fjende i dag, og knoglesmerter er noget af det værste man kan have, for der er stort set ikke noget der kan tage kampen med det 100% så man er smertedækket, i hvert fald ikke hos mig. Så mine fingre skriver ufattelig langsomt, mine knæ kan ikke rigtig bære mig, mine hofter kan ikke lindres lige meget om jeg sidder eller ligger - Ja, det er mildest talt bare slet ikke spor sjovt. Og jeg tør godt indrømme at jeg bliver en fanden at være sammen med når ejg har så ondt, seriøst slem. Jeg har ingen tålmodighed, jeg har ingen ro, jeg har ingen overskud, jeg kan ikke tåle lyde.. Jamen hvis jeg havde været en hest så tror jeg sgu man havde skudt mig, om ikke andet så fordi det ville skabe noget mere ro i stalden!

Dagen startede faktisk også en smule irriterende, det er jo fredag og jeg plejer at sove til langt op af formiddagen fordi ejg har taget min skod-sprøjte, som så bare var super meget skod igår, men i dag var der bare lige to mennesker mere i min stue fra morgenstunden og selv om at jeg plejer at kunne sove fra alt, så kan jeg åbenbart ikke sove fra fremmede stemmer uden for min soveværelsesdør! Så da jeg først var vågnet kunne jeg slet ikke falde i søvn igen for bare smerter, så jeg måtte proppe mig med smertestillende og sætte en dvd på, have hunden ind og varme mit ene knæ og så bare vente på at blive slået omkuld - Og det lykkedes bare aldrig rigtig sådan helt, det blev i hvert fald en meget urolig søvn der ikke har gjort mig noget godt i dag!

Derfor har jeg heller ikke været uden for en dør, ikke engang for at kigge i postkassen, for det har simpelthen bare været så slemt at jeg har forsøgt at sidde så stille som muligt og så bare lade som om at jeg var et helt andet sted. Det har nu været rimelig svært for min telefon har kimet og bimlet hele dagen, Bo skulle have byttet vagt, Bo skulle det ene og Bo skulle det andet - Og jeg hedder da for fanden ikke Bo, men selv efter knap 5 år på den her måde, så har Bo's datters børnehave, det firma Bo lejer biler hos, Bo's venner og Bo's arbejdskolleger ikke fundet ud af at han har skiftet telefonnummer og at det nu er en lille rødhåret arrig furie der har nummeret. Efter at have forholdt mig nogen lunde i ro i lang tid endte jeg alligevel med at svare tilbage på en sms i dag, det har jeg ellers ikke gjort i siden september, men da jeg havde fået den samme sms 5 gange blev jeg sgu sur og skrev tilbage "Ja Bo vil da sikkert rigtig gerne bytte vagt imrogen, men husk lgie at sige det til HAM også, så HAN ved det", ej forud for det havde jeg altså skrevet og spurgt om de ikke godt ville stoppe med at spamme mig med beskeder, og fået et beskidt svar tilbage om at det skulle de nok hvis jeg bare gad at svare (sagt på en noget grimmere måde). Jeg tror de forstod det, vi har trods alt haft den snak mere end een gang, men ellers har BO altså byttet sin vagt med kvindeteknik på onsdag.. Hmm!
- Jeg vil lige sige igen, når man har ondt så skal der ikke meget til før man bliver en smule emig.. Hehe!

Så kom ugleungen hjem, skyndte sig ind på sit værelse og da jeg jo sad og ævlede i telefon gik der noget tid før jeg opdagede at han IGEN har været ved at klippe sig selv.. Åhh, denne gang kan jeg s¨å i stedet sige at han har været ved at barbere sig selv, i håret!! Han så simpelthen frygtelig ud og jeg kunne ikke lade være med at blive så chokeret at min stemme nok røg lidt for meget op i den høje ende, heldigvis havde jeg en i den anden ende af røret som bare skreg af grin. Det lettede stemningen noget.. Men for pokker, hvad tænker drengen da på?! Ikke at julen står for døren med alle de der smarte arrangementer hvor moderen gerne vil have at han ser smart og fiks og ikke delvist skaldet ud!! Jamen for pokker da, det er virkelig grinagtigt, nu. Det syntes jeg ikke for 2 timer siden da jeg var nødt til at klippe ham næsten skaldet, for kun at opdage at man faktisk endnu bedre ser de bare pletter nu, eller da jeg først opdagede det. Men jeg vænner mig vel til det, der når ikke at gro ret meget hår ud på 8 dage.. Skøre unge!

Han har lige pludselig fået en MEGET høj pande.
- Og så kan man ikke engang se det hul i håret han har lavet oppe i toppen!

Eftermiddagen er lidt tåget for mig, jeg har mest af alt "arbejdet" på computeren, eller hvad man nu skal kalde det når man bruger det meste af sin tid på at sidde og se ud i luften i en eller anden smertetåbe som bare nægter at lette og det er ikke blevet bedre efter at Sakarias og René også kom hjem. Jeg har bare været gnaven, forsøgt at holde mig på behøring afstand af de andre sådan de ikke bliver for meget påvirket af det og så ellers bare siddet og rokket for at holde smerten ud. Jeg klarede lige at holde Sebastians plagen ud og hjælpe ham med at sortere og tælle hans Pokémon kort som han længe har ævlet om at sælge, og NU, pine-død NU skulle det så være, det hjalp ikke ligefrem på min gammel-gnavne attitude, men jeg tror nu nok at Sebastian syntes det var godt nok alligevel. Det bunder vist ud I at han har fundet ud af at han vil have en Nintendo 3d et eller andet xl stor og stærk og så er han gået i gang med at ville sælge ud af alt det han ikke bruger mere - Hvilket også er rigtig fint, men jeg kunne godt have drømt om at han havde valgt at gøre det på en dag hvor jeg ikke havde så pokkers ondt, men okay, det var da heldigvis stillesiddende "arbejde" han ville have mig til, det var værre hvis han havde besluttet at der skulle sælges ud af hans cykler eller sådan noget!

Sakarias har været lige så træt som mig i dag, så han har gået rundt og pebet lidt og jeg har siddet og pebet lidt - Jeg tør godt at afsløre at René ser meget træt ud i dag. Jeg tror han glæder sig til jeg lige om lidt smutter i seng så han kan få noget alene tid med ro! Ej men det er slet ikke til at forklare hvor grumt det er at have så ondt og så ikke kunne gøre noget. Det kan jeg så heldigvis nu, for nu er ungerne puttet og der er ro i huset. NU kan jeg tillade mig at tage en god portion smertestillende og så bare sove, sove, sove! Og det er lige præcis hvad jeg har tænkt mig at gøre. Så den der manglende 15. december må altså vente lidt endnu, der er egentlig heller ikke så meget at skrive for det er gennemgående bare ynk og brok jeg har at komme med - Smerter, smerter og møgsprøjter, men selvfølgelig også nogle fantastiske unger som har lavet nogle skøre, sjove og underlige ting. Hvorfor render Sakarias f.eks rundt med armen i bind og tror han har kiks på armen? Jaah.. Det må jeg se om jeg ikke kan få skrevet imorgen, hvis der bliver overskud til det.

Glædelig 16. december!


Mon nogen opdager det hvis jeg lader drengen gå sådan rundt? *fløjter*

0 kommentarer: