Sider

fredag den 27. januar 2012

Fredag.. Weekend.. Wee!!

Jeg vælger at tro at det tager lidt tid før medicinen er ude af kroppen, for jeg har simpelthen ikke tid til omgangssyge eller sådan noget, men fy-da-føj en nat det har været! Jeg har simpelthen haft så meget kvalme at jeg bare har ligget med hovedet ud over sengekanten og tænkt "Jeg håber ikke at fjernbetjeningen er faldet på gulvet, hvis jeg nu lige pludselig ørler ud over det hele!"
- Set i bakspejlet skulle jeg nok have taget noget kvalmestillende igår aftes i stedet for bare at tage en kold tyrker! For det endte faktisk med at René og jeg brugte det meste af en halv time på at diskutere hvad "Du stopper med medicinen d. 26" egentlig betyder. Jeg mente at det måtte betyde at igår var min sidste aften og René mente at jeg ikke skulle tage noget. Jeg "overgav" mig (lidt hurtigt) og gik med på at det nok betød at jeg slet ikke skulle tage noget d. 26., så med sprøjten taget syntes jeg egentlig også at det var nok for den dag.

Natten var træls og morgenen var et brændende helvede for mine knæ - for første gang har det rent faktisk været så slemt med de der knogle- og ledsmerter at jeg overhoved ikke kunne gå, mine knæ kunne bogstaveligtalt ikke bære mig. Og godt nok har jeg taget lidt på igen, men ikke i nærheden af at mine knæ skulle kunne knække under mig.. Skod tingester jeg har mig der, jeg skulle klage til producenten og bede om kuglelejer i stedet!! Eller.. Narj, det er jo kuglelejet der er gået på Mr. Big Shot, så det er nok ikke meget bedre!

- Og nu vi snakker om Mr. Big Shot, så er der i dag kommet en sms om at jeg kan hente min nye Mr. Big Shot Jr. i GLS pakkeshop, det har naget mig lige siden jeg fik sms'en at jeg ikke havde overskud til at gå ud i vinterkulden og hente den selv, så jeg har været nødt til at vente på René kom hjem med bilen (så jeg kunne tage de 4-500 m hen og hente min pakke). En tidlig fødselsdagsgave, fra en front hvor jeg ikke havde ventet det overhoved, så jeg er intet mindre end ellevild lige nu. Jeg ved at jeg har gjort mig fortjent til at få gaven, men jeg havde på ingen måde forventet det, så det er jo helt fantastisk.

Nu er det ikke svært at gætte hvad noget af min weekend skal gå med, vel?! Jo egentlig. I dag skal bruges på at nyde at mine skønne unger ikke er hjemme og det gør jeg ved at spise gratis mad hos min mor, fantastisk! Imorgen skal bruges på børne MGP med ungerne hvor jeg håber at kunne lave det til "Mors Gigantiske Party" med lækker aftensmad i børnehøjde og totalt ulækker MGP-snacks med chips, popcorn, dip og cola! Uhh jeg glæder mig allerede til at lave små menukort og måske et lille MGP-banner og helt klar stemmesedler (Hurra for Mr. BigShot Jr. her!) og søndagen skal være totalt hygge med at fejre min unge mors fødselsdag! Hele 20 år (ældre end mig) bliver hun!

Så, en weekend der bestemt er en medicinfri periode værd!.. Årh for pokker, nu står René og skuler af mig, han mener ikke jeg kan finde tøj frem og gøre mig klar på 32 minutter, så jeg må hellere gøre det kort i dag!

Hav en skøn fredag folks!

0 kommentarer: