Sider

mandag den 30. januar 2012

Så blev der sent til tælling!

Så er vi ikke mindre end tre der er blevet sendt til tælling her i det lille hjem!

Det startede imorges da Sebastian ringede hjem fra sine oldeforældre og spurgte om han ikke måtte blive hjemme, for han havde så pokkers ondt i maven og jeg kunne straks sætte mig i hans sted, for jeg havde selv døjet med det samme i den tidlige morgenstund. Han fik lov at blive hjemme og jeg tog en snak med hans oldemor om at han kunne blive nogle timer så jeg kunne få sovet lidt.

Dagen er så gået med det som dage med ondt i maven nu går med, heldigt for mig kan jeg tage kvalmestillende og selv om at det har en begrænset effekt når det drejer sig om sådan nogle maveonder så har det trods alt holdt min cornflakes indenbors hele dagen.

Sebastian kom hjem kl 15, og vækkede mig faktisk, hvilket var heldigt nok for jeg må være faldet i søvn. Jeg havde ellers ligget og kigget på uret og kæmpet med at holde øjnene åbne, og sidst jeg kiggede på klokken var den 14.42. Da Oldefar kom og afleverede Sebastian var det med "Du ser godt nok skidt ud, skal jeg ikke hente Sakarias så du ikke skal ud og gå?". Det er ellers ikke så tit det sker at han tilbyder at hente den bette, men jeg må jo have set tilpas dårlig ud. Sebastian smuttede i seng og jeg prøvede på at gøre mig klar til energibomben Sakarias' hjemkomst. Det var alt andet end en energibombe der kom hjem, han kravlede op på sofaen, ynkede lidt over at have ondt i ryggen og halsen og lagde sig ellers til at spille på min telefon med hunden ved den ene side og mig ved den anden.

I dag var jeg faktisk lidt lettet over at begge unger har været stille og rolige, for jeg bliver virkelig svimmel når jeg bevæger mig for meget rundt. De plejer ellers at være næsten upåvirkede når de er syge, men det er altså ikke tilfældet i dag - Så indtil René endelig kom hjem fra skole har vi bare ligget og været slatne hele bundet. Men det er jo også bare typisk at der lige komer sådan en omgang lige nu hvor jeg burde kunne få fri til at nyde mine medicinfrie dage, så ikke nok med at kulden invaliderer mig ved at sætte mine knogler og led ud af spil, så kan jeg så også få lov til at ligge med hovedet ud over kanten af sengen og spekulere over hvordan jeg skal få mig selv fragtet ud til næste tur i enerum!

Desværre er det lidt som om at det bliver værre for os alle tre, så jeg er bange for at det kan koste en sygedag mere imorgen, og selv om jeg jo mener at den vokse som går hjemme skal tage sig af de syge børn, så magter jeg ikke både selv at være syg med omgangssyge, og alt det her kræft halløj der tapper energien og så have to unger der skal mandsopdækkes med spand, toiletbesøg og hosteanfald som lyder til at koste lunger! Så sorry René, hvis det ikke bliver bedre i løbet af natten, så er jeg bange for at du må tage dobbelt barns første sygedag kombineret med kærestens første sygedag (Sådan en burde faktisk findes!!?!)

Så intet konstruktivt er der blevet ud af dagen. Jeg havde en plan om at gøre en scrapbooking side færdig, men jeg har simpelthen frosset sådan i dag at jeg ikke har kunnet bevæge mig ud fra dynen, først troede jeg faktisk bare at det var kulden, men jeg burde nok have tjekket min temperatur noget før - Jeg ved udmærket godt at det første sted jeg mærker feberen er i min tæer som så ikke kan varmes op, så jeg burde have vidst at det ikke bare var kulden! Men det er sgu koldt, hunden vil ikke ud i dag og blev helt vildt fornærmet da jeg kom til at tippe ham ud fra dynen imorges, man må sige at den hund har personlighed!


Hygge i varmen

Fornærmet hund!

0 kommentarer: