Sider

torsdag den 12. januar 2012

Ting man godt kunne leve uden at vide!

Jeg er et meget nysgerrig menneske, ahh måske ikke bare meget nysgerrig men EKSTREMT nysgerrig menneske. Derfor kan jeg godt finde på at bruge mine aftner når ungerne sover og jeg ligger på sofaen under dynen og syntes tvprogrammet er for kedeligt, på at "google".

Faktisk et ret fedt begreb, at google! Men når jeg googler, så ligger jeg og søger på ting og ligesom at man lige pludselig ser sig selv forsvinde ind i en lang tankerække hvor man starter ud med at tænke "Hvorfor mon den der fugl ikke spiser sammen med de andre" lige pludselig tager sig selv i at tænke på ham der den mærkelige på efterskolen som vist nok fik barn med en fra Falster nogle år efter, så kan jeg starte med at søge på et eller andet og en time senere finder jeg mig selv i færd med at læse noget som overhoved ikke har nogen relevans eller sammenhæng med det jeg startede ud med at ville vide mere om.

Sådan er det også sket i dag - og jeg advarer lige med det samme, jeg personligt er glad for at jeg havde taget kvalmestillende før det skete, så hvis du har sådan noget i huset kan det være en god idé at benytte sig af det nu og først læse videre om en halv times tid. Hvis ikke bør du nok vente mindst en time efter du har spist, sådan lidt ligesom det der med at spise og svømme!

Nå men, ja faktisk startede det med at jeg ville finde ud af noget ret teknisk om.. ja, det er egentlig også sagen uvedkommende, men de fleste kvinder der har været gravide og oplevet forstoppelse ved hvad jeg snakker om her! Jeg google lidt på forskellige ord og lige pludselig faldt jeg over et billede af en "Teddy Bjørn" som jeg syntes så noget mystisk ud, klikker mig ind på billedet og begynder at læse. Med åben mund og polypper, og en hånd på halsen i ren forfærdelse er jeg nu godt i gang med at blive klogere på noget som jeg absolut ikke havde brug for at vide, what-so-ever! Og ovenpå den omgang er jeg nødt til at dele det med andre sagesløse mennesker som ikke har brug for at vide dette!

Vidste du at man kan få lavet en bamse ud af sit barns moderkage?!
Nej vel?! Men det kan man altså, selve processen er vist noget med at skære lidt i moderkagen, gnide dem med havsalt til den tørre ud, og guderne vide hvor længe det så tager(!) Derefter så gnide dem med noget andet blandet med æg og til slut at sy den sammen til en sød lille bamse bjørn! Lyder det som noget du kunne have lyst til at gøre, jamen så go for it, du kan læse meget mere her: NewParent

Egentlig var her et billede..
- men jeg har valgt at skåne jer!

Jeg personligt er ikke sådan specielt tilhænger af moderkager i forvejen, jo altså det er jeg jo i dén grad når man tænker på hvad den blodige klat kan udrette af mirakler på 9 måneder, men det er så vist også det. Jeg har ikke brug for at tage den med hjem og plante træer i den, selv om tanken er sød, jeg væmmes ved tanken om at der rundt i verden stadig er personer som tilbereder og spiser den og jeg har bare slet heller ikke brug for at have den stående på hylden i en krukke, ved siden af dåbsruller og billedrammer! Man skulle ellers tro at en som mig der finder minder og afektionsværdi i stort set alt ville kunne finde på at lave noget scrapbooking med den, men nej tak, det vildeste ungernes moderkager er blevet brugt til er vist forskning. Jeg husker i hvert fald noget om at have givet tilladelse til at et eller andet forskningscenter måtte "lege" med dem.

Sebastians husker jeg ikke så meget til faktisk, men min mor var så venlig at forevige den på op til flere billeder sammen med en storsmilende jordemoder der havde den viklet rundt om hånden og fortalte glædesstrålende om livets træ og andre vidundere. Elias' så jeg fordi jeg mente det hørte sig til en fødsel efter at have set Sebastians og den var lille fin, og egentlig ganske nuttet - af en moderkage af være altså - men sådan er det jo med de fleste ting, de bliver kun mere tålelige af at være små! Sakarias' må jeg indrømme faktisk fascinerede mig en del - Men kun fordi at han havde to moderkager, den lille slyngel havde taget sin tvillings meget tidligt i graviditeten og havde ellers bare hygget sig med at spise for to! Til vores held faktisk, med alt hvad han havde kørende imod sig den gang, så havde han brug for det!

Sååå, selv om jeg regner mig selv for værende ret så kreativ, så holder jeg mig til genbrug af konservesdåser og den slags!
- Lov mig lige en ting, vælger du at benytte dig af det her yderst mærkværdige tilbud og få foreviget dit barns modertage i en teddybjørn, så lad være med at fortælle mig om det. Jeg har lært mere end rigeligt om moderkager nu! (Ja jeg læste sågar et sted at man kan få den lavet om til piller, i tilfælde af at man nu alligevel ikke kan få sig selv til at spise den og gerne vil have vitaminerne fra den! Du må bare vide mere om det, ikk?!)

Godnat og sov godt!

0 kommentarer: