Sider

tirsdag den 31. januar 2012

Skylanders-nørd?!

Aha..!!

"Mor, vidste du godt at vi to ikke er de eneste Skylanders-nørder i klassen?"

Hmm, nej kære Sebastian, for det første vidste jeg slet ikke at jeg gik i 3. klasse og for det andet så er jeg sgu da ikke nørd, slet ikke Skylandersnørd. Hvorfor i alverden tror du dog det sødeste ugleunge, bare fordi at jeg og din far nærmest har gennemført spillet til PlayStation eller fordi at jeg er den der har spillet langt de fleste timer i spiller på din NintendoDS? Altså noget skal jeg da få de mange timer til at gå med! Høhø!

Tænk sig at man skal have det hængende på sig, altså! Hehe, nå men dagen er gået med at Sebastian og jeg har ligget med hver vores eksemplar af en juniordyne, stjålet inde i Sakkes seng og har spillet Skylanders på Sakarias' playstation og ellers kæmpet lidt om hvem der skulle ynkes mest. Jeg vandt! Så Sebastian har simpelthen været så totalt overskøn og har virkelig hjulpet meget, for selv om at jeg egentlig syntes at jeg havde det okay da René og Sakarias tog hjemmefra i nat (jaja, imorges men altså nat for mig) så skal jeg da lige love for at det tog revanche tidligt på formiddagen!

Så egentlig en hyggedag, da der ellers var styr på maven og de der elendige smerter i knogler og led. Sebastian kunne nok egentlig godt have klaret en dag i skole, men han har ikke ret meget fravær i forvejen så jeg vurderede at det var bedre at være helt sikker på at han var ovenpå og så lade ham blive hjemme. Jeg tror nu også at vi begge har haft lidt brug for sådan en dag hvor vi bare har været alene om at hygge, spille og have tid til hinanden.

Det blev straks mere stressende da resten af den lille søde familie vendte hjem, og så har der ellers nærmest været krig om den der skide playstation resten af dagen. Jeg nyder godt nok roen nu, utroligt at to drenge kan sloges så meget om noget der i bund og brund er så ligegyldigt, specielt fordi de totalt ødelægger spillet for hinanden når de spiller to sammen - Og går i hver sin retning med figurerne!

Sebastian er lige nu til spejder, og er nok godt i gang med at snitte og sy delene til han egen hjemmelavede dolk. Det er tredje aften de er i gang med det, og jeg må indrømme at jeg er ret imponeret over hvor fint det er blevet indtil nu, så jeg glæder mig helt vildt meget til at se hvad han kommer hjem med om en lille times tid.

- Imorgen skal jeg så have huset (og måske nintendo'en *fløjter*) for mig selv, så kan det være at maven kan få lidt ro. Jeg er godt nok ved at være træt af alt det postyr, og værst af det hele er jo at det er ingenting i forhold til det jeg har fået at vide jeg vil skulle igennem når jeg starter den nye kemo snart. Jeg kan håbe på at jeg når at få et par dage med ro inden det hele går løs igen, jeg har heldigvis en hukommelse noget nær lige så god som en guldfisks, så der skulle være en ret god chance for at jeg når at glemme hvor ondt det virkelig gør når maven spasser ud, inden jeg skal igennem det igen! Men jeg tror da nok lige at jeg har et opkald til lægen og et besøg på apoteket der skal klares først, jeg får vist brug for nogle remedier hvis jeg skal komme helt igennem.

Nu vil jeg så plage René lidt om at hente et eller andet med sukker i til mig. Jeg burde nok lade være, både for mavens skyld og for selvværdet, men jeg har sådan en utrolig lyst til at være usund lige nu. Måske fordi jeg ikke får spist for meget mens maven er træls, måske er det den tid eller måske har jeg bare ikke nogen god grund - Og gør det alligevel!

0 kommentarer: