Sider

lørdag den 21. januar 2012

Melodigranprix! Er det sådan pms er?!!

Jeg ved fanme snart ikke hvad der er med mig! I dag har jeg rendt rundt og været ganske ulidelig, ikke mindst for mig selv, men vist også for de andre. Derfor har jeg forsøgt at holde mig lidt på afstand, så jeg ikke ødelagde deres dag mere end højst nødvendigt. Jeg ved simpelthen ikke hvad der er gået af mig, men små hysterisk med hedeslag, det er vist det der beskriver min første halvdel af dagen bedst - Ikke noget jeg sådan har prøvet før, så jeg ved ikke om jeg skal prøve at sige at det er pms og så håbe på at nogen hopper på det, jeg har hørt at kvinder slipper for de mærkeligste ting på den konto!

Heldigvis har jeg da så kunnet sætte mig lidt ud i baggangen og rode med noget scrapbooking, ungerne har fået lov at være en lille smule med, men i dag havde jeg besluttet at det skulle handle om mig selv og en side til min BOM (Book Of Me). Jeg har længe villet lave en "Mine yndlingsting som 27årig" og eftersom jeg har under en måned tilbage som 27årig er det ved at være oppe over hvis det skulle klares, så det har jeg brugt nogle timer på. Egentlig nok ikke det bedste når jeg nu var sådan lidt småhysterisk, men faktisk endte det med at blive helt godt. papiret fik en ordenlig omgang og blev både revet, krøllet, oversprøjet med vand, maling og en blanding af vand og maling - Jeg kom virkelig af med nogle aggrasioner på den måde.


Faktisk kom jeg af med så mange at mig og ungerne har haft nogle rigtig gode timer sammen til aften. Det trængte vi ved gud også til efter den her skoduge vi har været igennem med mig som zombiemor! Så Sakarias og jeg startede ud som arkæologer og åbnede for et lille udgravningssæt som han fik i julegave - Han gav godt nok ret hurtigt op så det endte selvfølgelig med at jeg sad og prustede over en gipsblok for at få verdens mindste selvlysende dinosaur' ud, mens han og Sebastian hoppede rundt omkring mig og tog billeder. Meget, meget lidt pænt af dem faktisk, men de morede sig kosteligt på min bekostning, så wha' faaaa'n. Jeg behøver jo ikke vise billederne til nogen *fløjter*

Sakarias ville gerne over til sine oldeforældre, noget som ellers plejer at være forbeholdt Sebastian, men jeg fik Sebastian lokket til at blive hjemme og se melodigranprix sammen med mig så Sakarias kunne prøve at have hans oldeforældre for sig selv. Der gik nu ikke mere end en time så ringede han hjem og ville hjem og sove, så han blev selvfølgelig hentet de 500 meter hjem og blev puttet uden besvær.

- Og så har det ellers stået på melodigranprix hele aftenen, og det har simpelthen bare været så hyggeligt og sjovt. jeg troede egentlig ikke at det var noget for Sebastian og han startede da også med at blive skuffet over at det ikke var børne MGP der var i aften, men der gik ikke mange minutter inden han var helt opslugt af vores stemmesedler og vores eget pointsystem. Det var virkelig klasse, super skøn kvalitetstid, og de ting den unge kan sige. Jamen det er guld værd! Jeg vidste f.eks slet ikke at han syntes at ham der Alexander fra Norge som spiller på violin er noget af det fedeste, ja jeg vidste faktisk slet ikke at han eksisterede, men det kunne Sebastian så fortælle mig - Og drengen har jo ret, han er da herre sej med en violin! Sebastian ønsker sig at komme til koncert med ham.. Wow, jeg troede at børn i den alder ville til koncerter med Justin Bieber og den slags. Jeg er vildt imponeret over at min unge har smag!

Det gik heeelt vildt godt, og vi grinede, pjattede, heppede og var helt oppe at køre til sidste sekund. Havde det ikke været for Sebastian havde Rene og jeg nok bare siddet og stenet i sofaen, med mgp kørende i baggrunden og med enten en computer eller en telefon på skødet. Men nu skal jeg da love for at det blev sjovt, faktisk lige så sjovt som ejg selv husker det fra jeg var lille, han levede sig helt vildt ind i det - og da jeg sad klar med kameraet til at tage billeder af hans sejrshop når nu "hans" sang vandt, da måtte jeg desværre erfare at jeg kom til at fange en snøftende Sebastian i stedet. Øv altså!Det havde ellers været den perfekte slutning på dagen hvis sang nr. 1 lige havde vundet og Sebastian havde hoppet rundt inde på gulvet med stemmesedler flyvende om ørene ligesom konfetti i Gigantium i Ålborg. Jeg håber så at det bliver lige så sjovt på lørdag, hvor jeg har lovet ham at vi gør præcis det samme bare med børnenes melodigranprix - Bare det da så er "den rigtige" sang der vinder på lørdag!!

0 kommentarer: