Sider

fredag den 3. februar 2012

Alle tiders møgdag!

Haha, jamen altså. Jeg har bare haft alle tiders møgdag, sådan en dag som man ender med at sidde og være helt forvirret over og tænker; Var det egentlig en røvdag eller en skide god dag?
- Jeg tror faktisk jeg vil sige at det har været en god dag!

Skal I høre om natten drømme? Det er helt sygt hvad der foregår oppe i mit lille hoved om natten (eller ret store hoved faktisk), at Lille Per kunne tage med nisserne til julebal i Nisseland er INTET i sammenligning med hvad der sker for mig hver eneste nat. Jeg tror da pokker at jeg er så skide træt hele dagen lang når jeg skal ud på voldsomme eventyr hele natten igennem. Lige i nat har jeg så været på jagt efter "River Monsters", noget jeg ser på Discovery om formiddagen når jeg bare går og tuller rundt her hjemme, og i nat skulle vi altså fange et eller andet fiskedyr som mest af alt lignede et hulepindsvin - Og så skød det mig sgu! Med en masse pile ind i mine ankler, mine knæ og min hofte.

Og gæt så selv hvorfor jeg egentlig vågnede, jeg havde endnu en gang møgondt i mine knogler og led og lå og ynkede mig. Klokken var 4:45 og jeg tænkte at jeg "bare lige" skulle ligge lidt, så ville jeg kunne rejse mig. Men det lykkedes overhoved ikke og i takt med at jeg fik mere ondt så begyndte jeg også at få kvalme. Jeg ved at det er helt galt når jeg også får kvalme, men jeg nænnede ikke at vække René så han kunne hjælpe mig, så det endte med at jeg lå og vred mig ynkeligt da han stod op kl. 6 - og skældte mig ud for ikke at bede om hjælp!

Og da dagen ligesom allerede var startet knap 1½ time før for mig, så besluttede jeg mig for at stå op sammen med de andre da mit smertestillende begyndte at virke lidt. Og sørme om jeg så ikke også besluttede mig for at jeg trængte til kaffe, så jeg fik lokke min mor til at lade som om det var "Tag din 27årige datter med på arbejde"-dag i dag. Så jeg snyltede mig lige til kaffe, morgenbrød og en hel masse taxasladder. Er der nogen der kan sladre, så er det altså sådan en flok taxachauffører og jeg morer mig altid over dem, eller rettere MED dem! De er simpelthen bare SÅ langt fra den der chaufførtype som man ser i film og blade, dem her laver dyrker chilier, er med til deres børnebørns fødsler og løber marathon. Jeg elsker simpelthen at være der ude!

Ungerne er knap nok kommet hjem i dag, det syntes jeg så mindre godt om. Men når man er 9 år og går i 3. klasse så har man åbenbart ikke ret meget tid til sine forældre mere, så skal man i stedet føjde rundt til overnatninger hos venner og legeaftaler her og der - jeg er sleeeet ikke en lille smule fornærmet! *fløjter* Sakarias har været hjemme i 3 timer inden han har pakket sine ting og er taget over til hans oldeforældre, det plejer jo egentlig at være Sebastian der immigrerer der over, så det er godt nok at Sakarias også får lov at prøve det uden at Sebastian er der til at styre slagets gang.

Så nu skal René og jeg så siddet som et gammel ægtepar med vores hjemmelavede sushi, mens jeg printer billeder til at lave scrapbooking med og ser et eller andet på Charlie (fordi jeg ikke kan nå fjernbetjeningen).

Ehm.. God og fredelig weekend!

0 kommentarer: