Sider

fredag den 17. februar 2012

Kemo monstret!!

Føj altså!!

Nu hedder det brækspand, frygtelige smerter i mavesæk-området, den der ventede diarre, hovedpine og en utrolig grim smag i munden - og blogger på mobilen.

Øv altså, to doser og allerede sendt til tælling.. Og det bliver værre, det ved jeg jo! Jeg kunne næsten ikke slæbe mig afsted på sygehuset til blodprøve imorges, men jeg klarede det selv om jeg mest at alt havde lyst til at krølle mig sammen og lægge mig i fosterstilling i bunden af brusekabinen og lade dagens bad foregå i stilhed, lidende stilhed!!

Jeg har nu også haft et har gode timer. Min Farmor ringede og spurgte om jeg ikke trængte til at gå en tur, så efter blodprøve og et kort opmuntrende besøg ude i hobby-gården, så tog vi hen i hendes nye hus og drak kaffe og spiste kage.. Eller de gjorde, min mave var ikke så samarbejdsvillig!

Og så gik jeg ellers afreageret med at rykke luft tapet ned inden jeg desværre måtte overgive mig til det her kemo monster og tage hjem på sofaen. Og her kommer resten af dagen til at foregå med min fantastisk flotte pink brækspand, kun afbrudt af nogle meget lange toiletbesøg - med læsestof sponsoreret af min søde kæreste.

Føj føj føj siger jeg bare. Føj!!!!

0 kommentarer: