Sider

tirsdag den 21. februar 2012

Gud hedder faktisk Frank

.. Eller Frederik eller Niels eller Frode!

Hvor er det egentlig sjovt at have en unge der rent faktisk gør sig nogle tanker omkring skabelsen. Lige nu sidder han med et stykke brownie (som faren har bagt for at tvinge mad i moren, en håndfuld havrefras er åbenbart ikke nok på en dag) og filosoferer over at der MÅ være en Gud, for hvor kommer de første frø til træerne ellers fra.

Nu kunne jeg godt rode mig ud i videnskabelige forklaringer om Big bang og encellede organismer, men hvorfor ødelægge hans tro allerede nu, der er noget magisk ved at tro på noget større, først julemanden og påskeharen, så tandfeen og nu Gud eller Frank eller hvad han nu hed inden nogen valgte at kalde ham Gud!

Jeg elsker at have små babyer, jeg elsker at have tumlingen men jeg elsker nu også at have en stir unge der er ved at gøre sig store tanker om liver. Alle aldre har virkelig sin charme! Og tænk sig, jeg var bange for at jeg kun kunne elske en baby dengang jeg ventede Sebastian.

- Om lidt er der de unge mødre, det første afsnit af serien som ikke blot er et special afsnit som vi deltager i siden efteråret 2008. Og det skal nok blive en blandet fornøjelse, at se mig selv glad og tro på at hele verden ligger for mine fødder, for nu at sidde med mavepine, kvalme, opkast, udslæt, hovedpine - midt i en kemoopstart som vi har ventet med længsel siden programmet blev optaget i september. Og jeg har set reklamen, min lille store unge som står bekymret og fortæller om mig der glemmer piller, ingen af os vidste før 3 timer senere at det stod så slemt til.. Åh..

1 kommentarer:

Marisse sagde ...

Kære Nadja. Jeg vil bare fortæller hvordan jeg følee med dig. Har også to børn og kæmper for mit helbred. Jeg så snigpremieren på dum idag og hylede i tre timer fordi du beskriver skyldfølelsen så godt. Jeg håber vi begge to kommer ud på den anden side. Husk probiotika når du tager kemo og så har jeg haft fantastiske erfaringer med akupunktur i forbindelse med kvalme. Du er velkommen til at skrive til mig på maria@nellemann.nu