Sider

torsdag den 2. februar 2012

Gad vide hvad de finder?!

Gad vide hvad de egentlig regner med at finde i mit blod lige nu? Første blogprøve efter "behandlingsplanen" er gået i gang er taget, egentlig er der jo ikke gået så længe, for at være præcis er det vel 9 dage jeg har været uden medicin. Jeg havde selv lidt håbet på at der blev taget sådan en følsom prøve som viser hvordan kræften trives, jeg ved jo godt at det kan ses at den stiger og at den stiger endnu hurtigere nu hvor jeg er helt uden behandling, men jeg ville virkelig gerne vide præcis hvor meget det har tænkt sig at stige på den her medicinfrie periode - men okay, der er nok en mening med at lægen ikke har taget den, det er jo nok en mindre detajle, vi ved jo allerede at der er gang i den der leukæmi, måske burde det være nok for mig. Som han plejer at sige, når han er glad så kan jeg også være det, og jeg stoler 100% på ham! Så.. Hvad er det de regner med at finde egentlig?!

Min mor agerede som altid min trofaste chauffør og fulgte mig lige til døren inde på Grenå sygehus hvor prøven i dag skulle tages, og hun var som altid sød til at tage imod alt mit sludren - Og rigtig sød til at tage mig med lidt ud i verden og få tankerne på noget andet. I dag ville hun så åbenbart kigge på et håndtrit mobilgrej, og det siger jeg bare, jeg gør det ikke igen!! Hehe! Bagefter viste hun mig at der er sket en hel masse inde i Grenås gågader, øhh.. Altså, tage mig og mine elendige ud i snevejr er slemt, men uhh(!) der var kommet en cafe, med chokolade ud over alt! Faaaantastisk!! Tunsalaten kan ikke anbefales, men deres varme chokolade med flødeskum er bestemt alle kalorierne værd!!

Det er da totalt skodvejr lige nu, sne og kulde og vådt og hvor gør det bare skide ondt hele tiden og altid! Jeg vågner midt om natten op af mærkelige drømme og har bare så ondt! I nat vågnede jeg ved at jeg drømte at jeg spillede rundbold sammen med en flok venner og da jeg glider ind over målstregen da den sidste bold kastes slår jeg mit knæ slemt. Da jeg vågner er det til voldsomme smerter! Utroligt hvordan mine drømme bare SKAL påvirkes af sådan noget. Nogle gange er jeg med i vild med dans og kan ikke danse for smerter, men denne her med rundbold var altså ny! Lorteknæ, det kunne sgu da også bare blive inde under dynen, så er det sgu også selv ude om det!

Ikke det vilde at fortælle i dag egentlig.. Vores lokale værtshus har jubilæum, og da jeg er formand i spareklubben der nede var jeg nede og ønske tillykke med dagen, drikke en cola og spise noget jubilæumsmad. Fantastisk hyggeligt, men damn de ryger meget der nede og jeg måtte hjem og i bad inden jeg kunne holde mit eget selskab ud igen. Jeg burde nok egentlig hænge min jakke ud i nat så den kan blive luftet, men jeg skal jo bruge den imorgen når jeg skal ud med Sakke, så jeg kan ikke lige overskue at den skal være gennemkold.

- Og jo, så har jeg fået søgt et par legater. Ungerne har været super til at hjælpe lidt til, totalt familie foretagende, jeg skriver, skriver, skriver og printer mens ungerne krøller det hele sammen og tegner mærkelige ting på det. En ting er sikkert, de der ansøgninger vil blive husket! Så er spørgsmålet bare om det er godt eller skidt!

0 kommentarer: