Sider

søndag den 12. februar 2012

For-fødselsdag!

Ahh.. Jeg er træt, holdt da helt fast hvor er jeg bare træt!!

Jeg tror måske nok at jeg har kørt mig selv lidt for hårdt de sidste par dage, det der med at jeg har det godt har vist fået mig til at glemme at jeg ikke er rask, at jeg stadig har en kræft som raser i mit blod og at det egentlig kun er bivirkningerne af kemoen jeg er sluppet for i denne tid. Igår aftes sad jeg i en eller anden tåge af træthed og magtede knap nok at tage tøjet af mig selv da jeg skulle i seng, for min skyld kunne jeg have sovet med det hele på, men det syntes min sidekammerat så ikke, så jeg fik lige lidt hjælp til det sidste. Altså, sådan seriøst, så er man sgu træt når man ikke orker at smide bukser og strømper selv!

Men vi har haft nogle gode og begivenhedsrige dag, igår stod den nemlig på det der børnebio Cinemaxx har hvor  man ser en lidt ældre film som forlængst er udkommet på dvd, men så heller ikke betaler præmierepriser for billetten. Ungerne nød det helt vildt og at vi rundede turen af med at besøge en veninde og hendes datter gjorde bare det hele endnu mere skønt!

I dag har vi så brugt dagen på at have gæster, fødselsdagsgæster der har fejret min 28 års fødselsdag, selv om jeg egentlig først har fødselsdag imorgen - Det er bare nemmere for alle at komme i weekenden, så jeg snyder lidt. Da det første hold, bestående af min skønne familie, var gået smuttede vi afsted ud i en hobbybutik hvor jeg købte min fødselsdagsgave fra mine bedsteforældre, to skønne Martha Stewart punches. Dem får jeg aldrig nok af, og jeg elsker, elsker, elsker hver eneste af dem! Egentlig kørte vi der ud fordi jeg havde lovet Sakarias at vi kunne lave en perle-robot-tingest til hans stikkontakt fordi han så at min veninde og hendes datter havde dem i deres lejlighed, men vores perleplader var for små så jeg måtte pænt ud og købe nogle nye. Han husker for godt nu, det var noget nemmere dengang han glemte sådan noget i løbet af nogle timer, nu plager han indtil vi går i gang og så er han bedøvende ligeglad med om butikkerne har åbent eller ej. Heldigvis ligger der en "butik" (Stald/lade med mange kvadratmeter tingel, tangel og skrammel) som har åbent stort set altid, som bogstavelig talt har ALT i hobby!

Hjemme igen kom et hold venner, de eneste vi havde inviteret til i dag. Vi har nemlig ikke turdet at invitere nogen af skræk for at jeg skulle jinxe det hele og så lægge mig syg. Jeg håber at jeg kan tage revanche efter kemoen er faldet til ro, for jeg vil jo gerne fejre min fødselsdag med mine venner - mange af dem har jeg ikke set virkelig længe, og heldigvis er fødselsdage da stadig sådan noget der kan bringe folk sammen, specielt når mine hjemmebagte vandbakkelser er i spil! Men bagning og god værstsskab har været en mangelvare i dag, så René har stået med det hele. Det hele været to omgange af boller der skulle bages og så at sænke kaffe, sørge for at der var pålæg nok og den slags - Og han gør det stadig til UG!

Hmm ja.. Hvad er der mere at sige..

Jo, jeg har lavet en lille monster barnevognsophæng til en veninde. Hun er lige blevet gravid med nummer to og jeg er SÅ sikker på at det er en dreng at jeg godt har turdet at gå i gang med at hækle hende et monster. Det har taget et par dage at udtænke et mønster ud fra Mike figuren fra Monsters Ink. og selv om at jeg har snydt lidt her og der (f.eks med armene) så er jeg faktisk blevet suuuper godt tilfreds med den lille fyr. Jeg er nok nødt til at lave et par stykker mere, for Sakarias har allerede stjålet denne er par gange og nægtet at aflevere den tilbage før jeg overgav mig og lovede at lave ham et monster også.

Så nu er jeg i gang med monster nummer to, en bamse, af fri fantasi - Det gode ved monstre er nemlig at de jo kun eksisterer i fantasien, så ingen kan argumentere imod at mine monstre ser ud præcist som jeg havde forestillet mig det!


Enhver dreng bør virkelig have
sit eget hjemmehæklede monster!

Hvis jeg en dag sætter mig til at renskrive mit mønster, så kan det sagtens tænkes at der kommer en DIY ud af det.. En dag *fløjter*

Jeg kiggede lige i kassen med hæklerier, altså den kasse de bliver lagt forsigt ned i når de er færdige, er blevet pusset lidt om og er kommet i en lille pose så de kan holde sig fine, og blev faktisk en lille smule chokeret da det gik op for mig at jeg har omkring 20 poser liggende med rangler, bamser, lidt legemad og hæklet værktøj. Som om at jeg nogen sinde får 20 babyer og småbørn i familien inden at hæklet legetøj går af mode igen - Og ja, nu fylder jeg sikkert nogle monstre i kassen også. Det er tilladt at kalde mig skør!


- Og ja, han har selv valgt farverne!
Jeg ville ønske jeg havde en DIY på den her robot tingest, men jeg må indrømme at Sakke og jeg bare googlede et billede af en eller anden andens og tog den i fri fantasi derfra. Jeg er stadig skuffet over at han ikke ville lave et monster i stedet, jeg havde ellers lavet den fineste skitse til ham som jeg var ret hooked på skulle pryde hans værelse (Og kender jeg mig selv ret havde det så udviklet sig til at jeg indenfor et par måneder også have overmalet hans vægge med monsterfigurer!). Men nej nej, det skulle være en robot ligesom min venindes datters.. Nu er jeg nok nødt til at lave en til mig selv, eller Sebastian, eller skuret.. Laves det skal den altså!

1 kommentarer:

Linda sagde ...

Tillykke med fødselsdagen !! Og hvor er den genial den robot, kunne godt forstille mig at lave sådan nogle til min hytte! - og jeg har ingen børn, men er ret sikker på at selv kæresten ville juble over den ide! :p