Sider

søndag den 5. februar 2012

"Du er ikke så træls at være sammen med mere"

Jeg er seriøst møg forkælet nogle gange!! Og jeg ved det godt selv, jeg sætter pris på det og det gør mig simpelthen så glad i låget at nogen vil gøre noget for mig. Lige i dag er jeg simpelthen bare så glad for at være mig, ikke af nogen speciel grund egentlig, jeg har feber, jeg har ondt men jeg er bare GLAD!!

René spurgte mig igår om jeg havde lagt mærke til at jeg er mere glad nu hvor jeg er stoppet med Glivec (det kemo jeg har fået indtil nu) og det måtte jeg lige tænke lidt over, for egentlig havde jeg ikke lagt mærke til noget, men nu hvor han sagde det og jeg kiggede lidt tilbage på den seneste uge så har jeg faktisk været mere glad, mere frisk og jeg har grinet meget mere end jeg plejer. Jeg har godt nok haft ondt og været nervøs for den nye behandling, men jeg har haft meget, meget, MEGET nemmere ved ikke at lade det fylde nær så meget som det måske nok plejer. Altså jeg syntes jo ikke at jeg går rundt og er træls, men René fik sagt "Du er ikke så træls at være sammen med som du plejer" og kunne godt selv høre at det kom ud helt forkert, og selv det kunne jeg grine af (indvendigt) mens jeg lod ham prøve at redde sig ud af den sætning de næste 20 minutter. Ja, jeg er sgu glad. Tænk at medicin kan have den effekt på humøret, det er jo helt vildt. For jeg ved da godt at en del af det kan tillægges at jeg ikke står i uvished mere, men selv inden september hvor det hele gik galt, kan jeg rent faktisk ikke huske at jeg har været så glad og så nem til latter. Medicinen gør helt sikkert meget og jeg har da også bemærket mindst en ting mere som jeg ikke vidste medicinen havde indflydelse på.. Skræmmende egentligt!

I går var jeg sammen med mine skønne, skønne veninder som jeg har været så heldig at dumpe sammen med fordi vi alle er glade for scrapbooking. Vi har snart 1½ års jubilæum sammen og det eneste der ærger mig omkring det her arrangement er at vi ikke ses noget mere, jeg elsker simpelthen de dage hvor vi er sammen og jeg ser allerede frem til den næste (come on piger!!)

Vi bestilte i januar nogle ting sammen fra USA, nogle af dem kunne ikke fås i DK, nogle af dem var billigere i USA og andre var simpelthen bare lir fordi vi alligevel var igang med at bestille. Jeg ville lyve hvis jeg prøvede at påstå at jeg ikke var den der var mest utålmodig efter at få vores ting, men jeg tror ikke jeg lyver hvis jeg siger at det for de fleste af os var mindst lige så godt som juleaften! jeg havde været så heldig at jeg var blevet forkælet af Rene, så jeg modtog igår min fødselsdagsgave som jeg jo egentlig først burde få om 8 dage! Han havde givet mig et lille beløb jeg måtte handle ind for, og da det jo er i USA så kunne jeg få over dobbelt så meget for pengene som hvis det havde været her hjemme - Jeg siger jer at jeg var i himlen da jeg udvalgte, og i helvede da jeg måtte tage ting ud af "kurven" igen for at ramme det rigtige beløb.

Men jeg har fået de mest faaantastiske ting. En kniv til min brugte silhuette så den forhåbentligt bare kører helt perekt nu, papirkits, sizzix alfabeter og nogle spellbinders! Jeg har brugt hele dagen igår på at nusse med mine ting, hele aftenen da jeg kom hjem og sørme også hele morgenen hvor Sakarias tog del i legen - og jeg er ikke færdig (men desværre slået en lille smule ud af feber nu - øv!)

Så, jeg vil lige vise lidt af de kreative ting der er kommet fra min hånd det sidste stykke tid - Den første side er et totalt yndlingsbillede af Sebastian, hvor man bare tydeligt kan se at det ikke er en lille dreng jeg har mere, men en miniteenager. Det er ikke lavet med mine nye ting, men i stedet under min BigShot-krise så den er lavet med min brugte silhuette som jeg har et elske/hade forhold til nu.
Kan man andet end at elske sådan en unge?!

Nummer to her er jeg overhoved ikke tilfreds med, jeg plejer at putte meget papir, meget dims og blande alt muligt sammen, men lige på den  her side var jeg bare på totalt bar bund. Jeg troede at det dinoskelet jeg havde bestilt var en del større, så jeg blev lidt slået ud af det. Jeg plejer ikke at bruge tema-stickers, det har aldrig rigtig været min ting, men jeg syntes det var værd at prøve. Men billederne og temaet er jo meget godt, så det er familien af kommende arkæologer, hvor det så åbenbart er moren der er mest tålmodig!


Den tredje her er jeg heller ikke tilfreds med, det var jeg inden jeg tegnede en grim ramme omkring det ene billede! Men sådan er det jo når man ikke har tid til at prøve sig frem med en blyant først, og tålmodighed har aldrig været min stærkeside (jeg ejer simpelthen ikke nogen!). Siden er til en "udfordring" inde på ungmor.dk som jeg selv har stillet. Brug billeder fra telefonen som beskriver året 2011 - Jeg har så bare lavet det til Sakarias sommer 2011, jeg kunne ikke vælge billeder fra hele året uden at der kom ALT for mange med.


- og her har jeg brugt mit skønne nye alfabet typeset til tallene
og Easy peasy til overskriften. Det dims der er rundt omkring
er fra et papirkit jeg også fik igår - Åg så mange lækre ting!

Det sidste her er et konfirmationskort som Sakarias og jeg har lavet sammen. Altså det er mest mig der har lavet noget mens jeg har prøvet på at holde ham i en arms længde fra mig så han ikke kom til at smørre liquid pearls ud over det hele. Men han har hjulpet og vi hyggede os (specielt da han så smurte sig selv, jeg og hele spisebordet ind i glitterlim da han ville lave sin egen kongekrone). Jeg er faktisk super glad for det og kunne sagtens forestille mig at der kommer en hel serie af kort med min nye Spellbinders Crown!


Uhh, spellbinders!
Nu vil jeg nok sætte mig ud og nusse lidt mere om mine ting, lægge på plads, tage frem igen og røre ved det - Indtil det her feber får skovlen under mig, ligesom det har gjort det under stakkels Sakarias som ligger og sover nu.


1 kommentarer:

JRF84 sagde ...

Hvor er de bare gode...:-)
Men kunne ikk lade være med at grine lidt over "min sommer..." jeg er imponeret over du allerede har billeder fra sommeren 2012...;-) - men det er da en mindre detalje...:-)